Onsdag 7 november

Idag har det varit en relativt lugn dag, skoldagen gick faktiskt ganska fort. Kan dock vara för att vi inte gick så länge men vi hade iallafall inga jättejobbiga lektioner. Fast det var lite kallt att cykla imorse, det hade kommit lite snö under natten så då kändes det lite kallare också. 
 
Efter skolan åkte jag till stallet, jag var lite rädd att jag bara skulle kunna rida lugnt idag eftersom det hade fryst på men dom som jobbar hade varit ute och harvat i skogen så det var faktiskt helt okej underlag där. Visst, det var hårt på vissa ställen men helt klart godkänt. Jag red han runt lillslingan fram och tillbaka och det gick helt okej, han var ganska pigg och gjorde några språng rätt upp i luften, det var nog för han blev klippt igår och att det kom lite snö som han blev piggare. 
 
Nu under kvällen har jag ängnat mig åt plugga och sen så bakade jag en kladdkaka eftersom det är kladdkakans dag, det måste nog vara den bästa dagen, älskar kladdkaka!! :D
 Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Välkommen till min blogg!
Jag heter Linda och jag är en 16-årig tjej som bor i Umeå. I nuläget har jag en D-ponny som jag tävlar i hoppning med, för tillfället tävlar vi upp till LA men siktar högre längre fram!

I min blogg kommer ni kunna läsa om min vardag, träningar, tävlingar och annat kul. Trevlig läsning!

Kontakt:
lindasoderholm@hotmail.se