Stöcke dag 1

Idag har det verkligen varit en skitdag, det har regnat konstant hela dagen, varit kallt och blåst jättemycket. Perfekt väder att tävla i, eller inte.. Eftersom det regnade så mycket kunde man inte rida fram i hagen där framridningen skulle ha varit så framridningen var på vägen och sen när man hoppade fram, trots det så gick Tristan ganska bra men jag är inte så nöjd med resultaten. 
 
LC - 4 fel
Han var ganska fin på framhoppningen och banan men jag "glömde" vägen och missade ett hinder så jag fick göra en volt så det blev 4 fel. Det var riktigt onödigt och jag brukar nästan aldrig glömma banan, minns inte när jag gjorde det sist.. 
 
LB - 4 fel
Efteranmälde till LBn och den rundan var också ganska bra förutom att han sprang lite för fort och jag fick inte tillbaka han så han rev in i kombinationen som var sista hindret. Annars var väl rundan helt okej..
 Regn..

Nu under kvällen har vi varit i stöcke och fixat klart inför tävlingen, vi gjorde inte så jättemycket eftersom dom hade byggt upp banan tidigare i veckan. När vi hade gjort klart allt så spelade vi "brännboll" med inga regler ;)
 
Imorgon ska jag upp tidigt, tror pappa ska hämta mig innan han åker på trav så det blir väl vid 7 tiden. Ska fixa klart allt i stallet då, kolla så att jag har packat allt och sen ska jag knoppa Tristan också! :)
Det regnar nu och det ska regna imorgon också, tur att vi bara ska hoppa lätta klasser för jag vill helst INTE rida fram så mycket på framridningen eftersom den är i en hage med gräs och förra året så gick Chuck omkull där..
 
 
Jag kommer inte kunna blogga något imorgon förns på kvällen när jag kommer hem eftersom bloggappen fortförande inte fungerar..Trött

Kom hem från stallet för ungefär 1 timme sen och sedan dess har jag inte gjort så mycket, bara suttit och vilat och tagit ett glas oboy. Jag är helt slut idag även fast jag nästan inte har gjort någonting, ska iallafall ta det lugnt ett tag till och sen ska vi åka till stöcke för att fixa lite innan tävlingen i helgen!
 
Men iallafall, i stallet red jag Tristan och det gick bra. Han fick bara gå lite lugnt runt lillslingan eftersom han ska tävla i helgen, jag skrittade ganska mycket men jag red också lite i skritt och trav och han kändes bra inför helgen :)
 
Efter att jag hade ridit så smörjde jag alla saker och packade allt så jag hoppas att jag inte har glömt något nu ;) Sen duschade jag Tristan också så nu är han ren och fin :)
 
Chuck i stöcke förra året.Visste ni att...

... jag varken använder sporrar eller spö på Tristan
 
... jag blev sparkad av en häst i ansiktet 2008 så jag tappde 4 tänder så jag har en tandprotes (eller vad det nu heter). Var också tvungen att sy några stygn så jag har 1 ärr i ansiktet
 
... jag har aldrig ramlat av Tristan
 
... jag ramlade av Chuck när jag fyllde år förra året och bröt stortån
 
... jag har linser, använder dom dock bara i skolan och på tävling/träning för jag orkar inte sätta i och ta ut dom varje morgon/kväll
 
... jag har haft 7/8 hästar och varit tvungen att ta bort 3 stycken av dom
 Dagens ridpass

Idag red jag Tristan lillslingan fram och tillbaka och sedan red jag två vändor i backen. Han fick gå ganska lugnt idag, jag skrittade ganska mycket med han och sen fick han gå i ett lugnt tempo i både traven och i galoppen. 
 
I backen var han också ganska lugn, han brukar nästan alltid bli galen och galoppera upp jättefort när jag ska rida där men idag skötte han sig ganska bra. Jag red två långa vändor och travade halva och galopperade halva!
Efter det så red jag hem och han har börjat lyssa mycket bättre på mig nu, när vi köpte han så skenade han typ runt med mig när jag skulle galoppera i skogen men nu så lyssnar han nästan på ett vanligt bett :)
 
 Torsdag

Om ett tag ska jag cykla till stalllet, jag måste cykla idag för pappa har lämnat in sin bil på städning. Jag är ganska lat så hatar att cykla för dom som vill veta..
 
Men iallafall så ska jag rida Tistan idag, det blir nog bara en sväng runt lillslingan och kanske någon vända i backen eller på rakbanan. Det beror på vars det är minst travhästar! :)
 
Fick några bilder från Vindeln av en tjej igår:Tävling i helgen

I helgen är det tävling i Stöcke, det är bara en lokal tävling men eftersom det är klubben som jag tävlar för så ska vi vara med och hoppa lite lågt bara :)
 
Det fanns upp till LB båda dagarna men vi ska bara hoppa en LC varje dag för det är någon cup och då kan vi lika gärna hoppa lite lägre och vara med i cupen! :)
 
Så här ska vi se ut i helgen:
 27 juni

Idag red jag Tristan först en stund på parkeringen och det gick helt okej, red som jag brukar göra när jag rider dressyr med han dvs mycket halter och övergångar mellan gångarterna så han ska lyssna på mig och lyssnade riktigt bra i skritten och traven. I galoppen blev han lite pigg och ville springa och lyssnade inte lika bra men det blev bättre efter några varv! Han brukar bli ganska jobbig efter att jag har galopperat så efter vi hade galopperat fortsatte jag med lite lydnadsövningar. 
 
Avslutade med att rida lite lugnt runt lillslingan och han var riktigt lugn förutom i galopppen där han blev lite smått galen men sen lugnade han ner sig där också :)
 En liten paus..

Har haft en liten paus från bloggen i några dagar, jag har inte riktigt orkat blogga men nu ska det bli ändring på det! Har inte gjort så jättemycket sen i lördags faktiskt, bara ridit och sen har vi tvättat stallet så nu är det rent. 
 
Om nån timme ska jag åka till stallet, jag ska rida Tristan idag och det blir nog dressyr, jag kanske rider runt lillslingan efteråt. Det beror på hur mycket energi han har :)
 Nyheter från jw

Såg att jw hade komit med några nyher, hittade 2 schabrak som var ganska okej faktiskt. 
 
John Whitaker Economical Saddle Pad
Jag tycker att det här schabraket var snyggt och stilrent, finns i färgerna på bilden!  
Produktbild - Ny - John Whitaker Ekonomisk schabrak
 
Velvet Tri-Coloured Double Piped Saddle Cloth
Det är som en blandning av velvet och metallic schabraken, tycker att det blåa schabraket är helt okej.
Finns i färgerna på bilden!
   Produktbild - Velvet Tri-färgad dubbel leds Saddle Cloth     
Bilderna kommer ifrån JWs hemsidaDålig uppdatering idag

Godmorgon, idag blir det dålig uppdatering på bloggen. Vid 3 tiden ska jag följa med på trav till Skellefteå och det är midnattstrav så då kommer jag komma hem ganska sent. Eftersom bloggappen inte fungerar så blir det nog ingen update!
 
Innan vi åker ska jag rida Tristan och fixa allt i stallet.
Vet inte riktigt var jag ska rida han någonstans men det blir nog runt lillslingan och kanske någon vända i backen om han inte är allt för irriterad över djuren. 
 Bilder från idag

Här kommer bilderna från idag:22 juni

Har nyss kommit hem från stallet, jag gjorde inte så mycket där bara fixade boxen osv. Tog in han fån hagen ock borstade han också och sen red jag lite på en åker medans Bubbe fotade, ska kolla om nån bild blev bra och sen kanske jag lägger ut någon!
 
Efter det släppte jag ut han i "skogs"hagen, men han verkade lite orolig så vi ska åka dit ikväll och se hur han är då och om han är orolig och irriterad över myggen så får han nog sova inne!
 Midsommar

Hejhej, nu på morgonen har jag inte gjort så mycket, har bara sett på tv och sen så satt jag och solade en stund, skönt.
 
Jag ska alldeles strax åka till stallet. Ska inte göra något speciellt där, Tristan vilar idag så jag ska bara mocka och fixa iordning han :) 

Föresten glad midsommar allihopa! :)
 
 Bilder 21 juni
21 juni

Idag red jag Tristan på parkeringen och det gick ganska bra faktiskt. Jag red han ungefär som igår, gjorde mycket halter och övergångar så han ska lyssna på mig och han lyssnade riktigt bra i skritten och i traven. I galoppen var han lugn något varv och sedan blev han lite piggare och bara ville springa men det gick väl helt okej ändå! 
 
Efter att vi hade galopperad blev han lite jobbig och ville galoppera istället för att trava så jag fortsatte med att göra halter och övergångar mellan skritt och trav och när han lyssnade bra red jag hem :) 
 
 
Bubbe fotade när jag red så mer bilder kommer senare under kvällen :)Godmorgon

Inatt har jag sovit ganska dåligt, jag fick ont i axeln när jag hade legat i sängen ett tag så det gjorde ont hur jag än låg.. Ligger alltid på höger sida så jag kanske hade legat på något konstig sett? När jag vaknade imorse var det iallafall bra igen :)
 
Just nu sitter jag och äter frukost och ser på sommarlov, senare idag ska jag åka till stallet. Det blir nog att jag rider dressyr med Tristan idag ocksåd eftersom han var så fin igår :)
 
Bild från april.20 juni

Idag red jag Tristan dressyr på parkeringen och han gick riktigt bra idag! Det var en bil som övningskörde eller något på den "bra" sidan av parkeringen och då var jag tvungen att rida på den lite stenigare sidan men det gick bra ändå :)
 
Jag jobbade han mest i trav och skritt, red på volter, serpentioner osv och gjode ganska mycket halter och han lyssnade riktigt bra. Galopperade lite grann och han lyssnade faktiskt ganska bra då också fast han blev lite smått galen efteråt men sen lugnade han ner sig :)
 
Efter att jag hade ridit så va jag och Bubbe och åt på stallfiket och sen gick vi på pegasus en sväng och då fick jag ett nytt swarovski pannband eftersom mitt gamla hade gått sönder och dom hade inte fått stenar till det så då fick jag ett nytt av dom :)
 
Världens bästa Tristan <3
 
 Keep Me In Mind

Igår när jag satt och letade fram bilder på Chuck och Connie så hittade jag några bilder på Connie när han precis hade kommit och lite andra bilder.
 
Connie på Irland:
 
Annonsbilden:
 
December 2010, precis när han hade kommit:
 
Februari 2011:
 
Sommar 2011:
 
December 2011, sista bilderna på han:Dagens ridpass

Idag red jag Tristan runt lillslingan och det gick helt okej, han fick bara gå lite lugnt idag så jag skritta och travade mest. I början var han jätteseg och lyssnade inte på skänklarna eller nått men sen när vi kom in i skogen blev han piggare och lyssnade bättre :) 
 
Jag red han på ett vanligt tränsbett och han var ganska stark, eller han var inte så stark men han var "seg" på att lyssna när jag skulle sakta av från galopp till trav osv. 
 Något gick snett?

Det här kom upp imorse när jag skulle skriva ett inlägg haha.. 
 Chuck och Connie

Det var en som frågade om vad som hände med Chuck och Connie så jag hade tänkt berätta det nu. 

Chuck blev halt i maj, vi sprutade han så och han blev inte bra efter första sprutningen så då blev han sprutad en gång till och då blev han bra. Sen i augusti på en tävling så haltade han jättemycket när vi skulle lasta ut han ur bussen. Vi rönkade knät och vad jag minns så var det inget fel där, han var halt utan böjprov och han fick vila/skritta i ungefär 1 månad men men det blev inte bättre och då tyckte vetrinären att det var bättre att ta bort han eftersom han hade ont och han skulle inte ha tyck att det var så roligt att bara vila.Sen Connie då, när vi köpte han i december var han ganska seg. Det blev lite bättre och på första tävlingen gick det bra, vi trodde väl bara att han behövde bättre kondis men ju längre vi hade han ju segare blev han. Han började även sparka mot skänkeln och då upptäckte vi att han hade skimmelsjukan och han hade en stor klump i skrevet, han blev opererad men det blev inte så mycket bättre han var fortförande lika seg.. 

Vi kollade upp hela han och dom hitta ingenting, tillslut rönkade vi lungorna på han och då visade det sig att han hade förändringar där. Innan dom hittade det så hade vi intervalltränat han under sommaren/hösten och det blev bara sämre. Han flåsade mycket och det gick inte att rida han själv i skogen..Avslutar med några bilder på båda två:

Tisdag

God morgon, jag ska alldeles strax åka till stallet. Har inga speciella planer idag förutom att jag ska rida Tristan en sväng, blir nog bara en lugn tur! :)

Hinner inte blogga mer nu, men jag har fixat ett tidsinställt inlägg som kommer upp någongång unde dagen :)
Svar på kommentar

Anonym Om: God morgon
 
Vad hände med dom?

Svar: Jag kan skriva ett inlägg om det, kommer ikväll eller imorgon!
18 juni

Idag red jag Tristan runt lillslingan, jag skrittade han barbacka och det gick helt okej. Han var jättefin ibörjan men sen när det började komma massa flugor/myggor så blev han ganska irriterad och tyckte det var jättejobbigt så jag travade lite och då var han också fin, han gick i en bra form men jag travade inte så jättemycket eftersom jag red barbacka!

Jag var inte ute och red så länge eftersom Tristan var så irriterad över småkrypen, vi kanske var ute i 20-30 minuter. När vi kom in så borstade jag han och sen fick han gå ut i hagen igen eftersom det var så fint väder :)
God morgon

God morgon, det är jättefint väder idag, äntligen börjar det komma värme och bli sommar. Det har varit så kallt ett tag nu..

Just nu sitter jag iallafall i soffan och äter frukost och ser på sommarlov, haha ;) 
Lite senare ska jag åka till stallet, idag ska jag nog skritta Tristan runt lillslingan eller något liknande. han ska iallfall få gå lite lugnt idag! 


Saknar Connie och Chuck.. <3
17 juni

Idag fick Tristan bara gå i hagen eftersom vi tävlade fredag-lördag, så jag passade på att fixa alla saker efter tävlingen istället, jag smörjde alla saker och tvättade skydden och sen städade jag lite i sadelkammaren för det såg ut som en tornado hade varit där inne.. Nu ser det lite bättre ut men det är inte riktigt klart så jag ska nog fortsätta imorgon!

Jag tog in han vid 3 tiden och borstade han och sen klippte jag pannluggen lite, den hade blivit så lång. Klippte den inte rak utan lite mer så den ser "normal" ut, den blev dock lite kort kanske men det växer ju ut. 
Följ mig via bloglovin


Bilden är en länk!Söndag

Jag ska alldeles strax åka till stallet, där ska jag fixa alla saker, tvätta skydden osv från tävlingen. Tristan får atingen vila idag eller så skrittar/går jag med han en sväng :)
Annars händer det nog inget speciellt idag!
Film LA

Här kommer filmen från LAn idag, han kom fel på hinder nummer 8 så jag smackade på han lite och då glömde jag ta en halvhalt sen så det gick lite för fort in i kombinationen så han fick inta plats! Men ändå en helt okej runda.

Resultat Vindeln dag 2

LA: 4 fel
Han var ganska seg på framridningen och lyssnade inte riktigt framåt, när vi hoppade fram så lyssnade han lite bättre iallafall. Inne på banan gick det ganska bra, han lyssnade helt okej och vi var nolla fram till 9an som var en kombination. Han sprang lite för fort så han fick inte plats och rev ut, annars tycker jag det var en ganska bra runda. :)

Film kanske kommer senare!
Resultat Vindeln dag 1

LB: 4 fel
Han kändes lite seg när jag red fram och lyssnade inte så jätte bra. Men inne på banan kändes det ändå helt okej, hoppade bra dom första hinderna och sen kom han fel på ett hinder och jag smakade på lite och då blev han lite för pigg till dom två sista hinderna. Han rev sista hindret, det gick nog lite för fort och sen kunde jag ha tagit ut vägen lite mer men jag är ändå nöjd! :)


LA: 8 fel
Han var ungefär lika dan på framridningen som i första klassen, men inne på banan kändes han jättebra hinder 1-4 och sen kom han för nära på hinder nummer 5 och rev det och sen rev han ett hinder till så vi fick 8 fel, rundan kändes inte så jättebra men det var ingen nolla bland d ponnysarna.
Tävling idag

God morgon, jag sitter i stallet nu och väntar på att klockan ska bli lite mer så jag kan ta in Tristan och fixa han till tävlingen men det dröjer nog ett tag till för vi ska inte åka förns vid 11-halv 12 tiden!

Det är ju somsagt tävling idag i Vindeln idag, idag hoppar vi LB och LA och imorgon bara en LA :)


Så här ser vi ut idag och imorgon!Torsdag

Idag red jag Tristan först runt lillslingan och sen avslutade jag med att rida lite på parkeringen och han känndes ganska bra inför imorgon. I skogen travade och galopperade mest för han var ganska irriterad över insekterna och han var ganska pigg i galoppen. På parkeingen red jag inte så länge, jag skulle bara känna hur han känndes :)

Efter att jag hade ridit så fick han gå ut i hagen igen medans jag smörjde och packade alla saker till imorgon då det är tävling i Vindeln, vi hoppar LB och LA imorgon :)
Dagens planer

Dagens planer då, jag ska åka till stallet om ett tag och där ska jag rida Tristan. Det är tävling imorgon så han ska bara gå lite lugnt. Rider nog en sväng i skogen och sen avslutar jag kanske med lite dressyr! :)

 

Efter det ska jag smörja alla saker och packa allt till imorgon så allt är klart när vi ska åka :)

 
Examens presenter

Fick 2 stycken examens presenter av mamma och Bubbe nyss, fick en kingsland tävlingsskjorta av mamma, den var dock lite liten så vi ska byta den och av bubbe fick jag ett par sprenger stigbyglar! :)

 

 
Sommarlov!
Dagen

Idag hade vi klassens dag och då var vi hemma hos en av våra mentorer och vi gjorde faktist inte så jättemycket där. Det var jättefint väder halva dagen så då var vi bara ute och solade, sen åt vi lunch och efter det började det SPÖregna, det höll på ganska länge så då var vi inne en stund innan vi åkte hem. 

 

Cyklade till stallet när jag kom hem och där red jag Tristan, jag red han runt lillslingan och sen skrittade jag en vända i backen men han var irriterad av alla mygg så jag red bara en vända där innan jag red hem. Eftesom han tyckte att myggen var jobbiga så travade vi och galopperade mest, jag red han på hackamoret och han lyssnade riktigt bra på det idag! :)

 
Sista skoldagen

God morgon, idag har vi klassens dag så vå ska åka hem till en av våra mentorer och vara där under dagen. Jag har ingen aning om vad vi ska göra där men det blir väl att leka lekar, äta osv. 

 

Efter det ska jag cykla till stallet, pappa är på trav idag igen så jag måste cykla. Jag ska rida Tristan idag också, jag vet inte riktigt hur jag ska rida han. Jag får fundera under dagen! :)

 
Fullt upp

Idag har jag haft fullt upp, först skolan från halv 9 till ca 12. Vi gjorde inget speciellt där, vi städade bara skåpen och sedan såg vi på 9dmus konset. 

 

Efter skolan åkte jag till stallet, var tvugen att cykla men det gick bra ändå. Tristan fick vila idag så jag lät han gå ute i hagen ganska länge för det var så fint väder. När jag tog in han fick han beta lite gräs och sedan borstade jag han. Annars gjorde jag inte så mycket mer i sadeln förutom att tvätta lite och smörja några saker.

 

Efter stallet åkte jag och mamma till stan, (visar det jag köpte sen) och efter det åkte vi och hälsade på farmor som är på besök i stan. Och jag kom alldeles nyss hem så det har varit fullt upp idag. :)

 
Svar på kommentar

Anonym
Hur bra känner du William? :)

 

Svar: Ganska bra, vi har gått i samma klass 1-9an!

 

 
Kommande tävlingar

Vindelns ridklubb 15-16/6
Hoppar LB,LA första dagen & LA andra

 

Stöcke ponnyförening 30/6-1/7

Hoppar en LC båda dagarna (cup)

 
Hemma från stallet!

Har ganska nyss kommit hem från stallet, det var ju trav idag så jag blev kvar ganska länge. När jag kom dit så fixade jag Tristans box sen åkte jag och Bubbe upp på stallbacken och åt på stallfiket och hämtade en sadel. 

 

Provade sadeln när jag red men den var inte så jättebra. Dom från Italien skickade fel sadel, eller dom skickade en med en annan stoppning så vi får vänta i kanske 6 veckor till innan vi får sadeln.. 

Men iallafall eftersom det var trav +loppis så var det ganska mycket trafik och då kunde jag inte rida i skogen så jag red på slätten istället, jag red inte så länge och vi skrittade och travade bara! :)

 
Bilder från träningstävlingen
Träningstävlingen

Idag var vi på träningstävlingen i stöcke, vi hoppade bara 80 cm vilket var det högsta men vi var egentligen bara med föra att träna. Jag har ju inte haft han så jättelänge så jag måste "rida in" mig på han och hitta "knapparna"!

 

Men iallafall gick det bra, vi var nolla i grunden och sen nolla i omhoppningen också, eftersom det var så lågt så red jag ganska fort och svängde ganska snävt men det gick bra ändå och vi vann klassen med ungefär 2 sekunder! :)

 
Dagens planer

Ska åka till stallet nu och fixa allt där och sedan åker vi till stöcke på en träningstävling. Vi hade inte tänkt att vara med från början men eftersom ska dit så bestämde vi igår att vi ska ta med han och hoppa 80 cm vilket är LD. Inte alls högt men det är bra träning ändå!

 

 
Dagens outfit

 

Träns: Vet ej, hopplock

 

Sadel: Santa cruz

 

Schabrak: Mountain horse

 

Skydd: Fram catago, bak okänt märke
8 juni

Idag red jag Tristan dressyr på parkeringen, jag provade ett apple mouth bett på honom och det fungerade ganska bra. Han var inte alls lika hård/stum i munnen som igår och han lyssnade mycket bättre.

 

Jag började med att skritta och trava en stund, i traven jobbade jag han på lite volter och åttor och sen gjorde jag halt ganska många gånger för att se om han lyssnade på mig. I början lyssnade han inte så bra men sen blev det bättre! I galoppen var han ganska lugn och han var mycket finare än igår, han sprang nästan inte alls. 

 

Efter att vi hade galopperat blev han lite stressad så då fick han skritta och trava en stund så han lugnade ner sig och efter det fortsatte jag med att göra halter osv. 

 

 
God morgon!

Sitter i soffan och kollar på TV nu, jag börjar om ca en timme så jag kan ta det lugnt en stund till. I skolan ska vi nog inte göra så jättemycket men vi skulle se någon film och sen skriva någon utvärdering av temaveckan och sen så slutar vi vid 12 :)

 

Efter skolan ska jag till stallet, Tristan får nog gå dressyr idag också. Ska prova ett annat bett och se hur han fungerar med det! :)

 

 
Fullt upp

Idag har jag haft ganska fullt upp, imorse var vi på åbakens ridskola/ridlekis och red. Jag fick rida en c ponny och det gick helt okej, lite skillnad mot för Tristan men. När vi hade ridit klart så åkte vi tillbaka till skolan och fixade klart inför öppet hus, vi fick sluta vid ungefär halv 3 och då cyklade jag till stallet. 

 

Idag red jag Tristan lite dressyr på parkeringen och det gick sådär. Började med att skritta och trava ganska länge och red lite volter, serpentine m.m. Han var ganska hård/seg i munnen och lyssnade inte så jättebra, han var svår att svänga osv. Men det gick väl ändå helt okej!

 

I galoppen var han lite jobbigare, han var jättestark, var svår att svänga och ville bara springa. Galopperade lite i båda varven och då lugnade han ner sig, avslutade då och travade och skrittade av han.

 

 
Torsdag

God morgon, idag börjar jag inte förns vid 10 i 10. Vi har/ har haft tema veckan den här veckan och jag och Paula valde häst så vi ska få åka och rida på åbackens ridlekis(?) idag.

 

Efter skolan ska jag cykla till stallet, pappa är på trav så jag har inte skjuts till dit. Sen ska jag rida Tristan, tror det blir dressyr och när jag är klar i stallet måste jag skynda mig hem för vid halv 6/6 är det öppethus på skolan. Kommer ha fullt upp idag så jag vet inte riktigt hur det blir med uppdateringen!

 

 
Onsdag

Idag åkte jag till stallet vid 11 tiden och då kom Alexandra och William och filmade när jag och Tristan galopperade lite i skogen, vi gjorde om det några gånger och han blev ganska pigg och taggad i slutet. 

 

När William hade filmat klart så åkte dom och jag fortsatte att rida. Jag red lillslingan + 2 vändor i backen. Han var ganska pigg och jobbig i galoppen på vägen till backen så jag travade två vändor istället för att galoppera där. Sen red jag hem och då var han mycket lugnare och han kunde galoppera i en ganska lugn galopp! :)

Tristan låg och vilade när vi kom :)
Haha William och Tristan!Film LB och LA 2/6
Surf 2-3 juni

I helgen tävlade jag med Tristan på surf och det gick ganska bra trots regn och max 8 grader på lördagen.

 

LB: 0+0, vinst

Den här rundan känndes inte så jättebra, vi kom fel på massa hinder och vi hade inget riktigt flyt. Men vi gick nolla i grunden och då satsade jag lite i omhoppningen och vi fick ungefär 3 sekunder snabbare tid än 2:an.

 

LA: 4 fel, vinst

Den här rundan känndes jättebra, blev dock ett missförstånd på 3an. Vi kom lite nära och han rev frambommen på oxern. Resten av rundan flöt på bra och vi slutade på 4a fel. Det var ingen nolla och det var bara jag som hade 4a fel så vi vann igen :)

 

LB: 8 fel, 3a mountain horse

Den här klassen gick inte så jättebra, han var lite spänd och stressade upp sig. Vi rev första hindret, tror att vi hade lite dåligt tempo. Rev sista också, tänkte trycka av han lite tidigt och jag tror jag blev fast i handen så han tog ett steg till istället och då rev han. Men vi kom 3a i stilhoppningen, jag vann förra omgången så vi ligger nog ganska bra till :)

 

 
Godmorgon

Godmorgon, sitter i soffan och dricker ett glas oboy nu. Skönt att vara ledig även fast den sista veckan i skolan inte är så jobbig. :)

 

Ska åka till stallet om ett tag och jag ska rida Tristan en sväng, vet inte riktigt vars men innan jag rider så ska några från klassen komma och filma när jag rider Tristan en liten stund. Dom håller på att göra en film till lärarna om vad alla blir när dom blir stora eller något och då ska jag vara ryttare, passande! ;)

 

Vet inte hur uppdateringen blir idag men jag ska fixa några tidsinställda! :)

 

 
Dagens ridpass

Idag red jag bara Trista lite lungt i skogen, vi tävlade i helgen så han har bara fått gå lite lugnt igår och idag då. Jag skrittade mest med han och sen travade jag en liten bit och då var han ganska pigg. 

 

Jag jobbade han lite bitvis men jag krävde inte så mycket utav han så han fick mest gå i den formen han ville! :)

 
Presentation

Hej jag heter Linda, jag är 15 snart 16 år och bor i Umeå. Jag har förut bloggat med Isabella på cassechuck.blogg.se och på taidischance.blogg.se men nu har jag bestämt mig för att börja blogga här istället!

 

På den här bloggen kommer jag mest att blogga om mig och min ponny Taidi´s Chance. Tristan som han kallas är en d ponny som är född 1998. Han är importerad från England och jag har haft han sedan oktober 2011. Vi tävlar just nu upp till LA i hoppning men han har tidigare tävlat MSV som vi satsar på att kvala/tävla senare iår. 

 
Välkommen till min blogg!
Jag heter Linda och jag är en 16-årig tjej som bor i Umeå. I nuläget har jag en D-ponny som jag tävlar i hoppning med, för tillfället tävlar vi upp till LA men siktar högre längre fram!

I min blogg kommer ni kunna läsa om min vardag, träningar, tävlingar och annat kul. Trevlig läsning!

Kontakt:
lindasoderholm@hotmail.se