31 juli

Idag har Tristan bara fått gått i hagen och tagit det lugnt, det är ganska mycket tävlingar nu så han får mest bara ta det lugnt i mellan dom. Nästa tävling är i övik på fredag, vi hade från början tänkt att hoppa torsdag och fredag men det blir bara en dag och det sliter mindre på han också! :)
 
Annars har jag väl inte gjort så mycket, jobbat i stallet osv. Tog in Tristan när vi tog in dom andra hästana och borstade han :) Imorgon hade jag tänkt att rida dressyr med han och jag ska se om Bubbe kan fota så kommer det kanske bilder sen! :)
 Fler bilder från vindeln

Fotade av Rebecca Önhult :)Måndag

Idag så skrittade jag en sväng på Tristan så han skulle få röra sig lite efter tävlingen i helgen, jag skrittade han runt lillslingan och han när vi hade ridit en stund var han ganska pigg :)
 
Annars har jag inte gjort så jättemycket idag, körde Torre på rakbanan med pappa, borstat hästarna osv. Sen städade jag i sadelkammaren, det var inte så städat där inne eftersom vi mest slängde in sakerna från tävlingen där igår ;) Men nu ser det lite bättre ut iallafall! 
 Bilder vindeln

Foto: ToveResultat Vindeln dag 2

LA: 4 fel
Rundan var helt okej, rev 4an som var ett plank. Dom flesta hade rivit det så jag tog tag i han så han inte skulle springa för mycket mot det men han lyssnade lite för bra och vi kom helt fel och han gjorde ett omtramp och rev. Resten av rundan gick bra men det är ju så onödigt när vi jagar nollorna.. Vi har fem LA i rad med 4 fel..
 Dagens fynd

AB nian var och sålde saker i vindeln idag och då köpte jag en kingsland skjorta för endast 250 kr!
 Resultat Vindeln dag 1

LB mhpc: 0 fel, 2a
Det var bara en bedömning A eftersom det var mhpc, rundan var väl ganska bra och vi gick nolka. Han var i några bommar men dom låg kvar :) Fick iallafall 56p och kom 2a, slagen med 1p men vi vann vann totalen så vi är kvalade till finalen, får väl se om vi åker eller inte!
 
LA: 4 fel, 2a
Rev första hindret, hade för dålig galopp mot det så han rev frambommen. Resten av rundan gick ganska bra och han klarade det hindret som nästan alla dponnysarna rev. Eftersom det inte var någon nolla så gasade jag på lite och tog in svängarna resten av banan och det räckte till en 2a plats. 
 Torsdag

Imorse åkte jag till stallet vid halv 8 tiden, när jag kom dit så mockade jag några boxar och sen åkte jag och Lasse ut och körde Torre och Lollo för pappa skulle till Boden. Vi körde på rakbanan och det gick väl bra :)
 
Efter att vi hade kört så red jag Tristan, jag red han runt lillslingan och 3 vändor i backen så han skulle bli av med lite överskottsenergi. Mamma tyckte att jag skulle låta han springa så jag lät han springa upp, den första vändan gick var han lugn och dom två andra skenade han upp.. Han blev inte så trött och han var ganska pigg på vägen hem också och ville trava fort haha :)
 
Imorgon ska han bara få ta det lite lugnt, blir nog bara att jag rider runt lillslingan i skritt och trav! :)
 Onsdag

Idag red jag Tristan på ridbanan och det gick sådär, i traven var han ganska fin men han lyssnade inte så jättebra. När vi skulle galoppera blev han helt galen och lyssnade inte ett skit, så fort jag tog lite i tyglarna ökade han typ och efter det blev han lite smått knäpp efteråt och inte kunde slappna av. Han började takta så fort jag kortade tyglana och var allmänt dryg så jag red till skogen och skrittade en sväng där så han skulle lugna ner sig. 
 
Fick sen veta att han har fått ett annat foder, han får nått som inte har någon energi och nu har han fått det som dom andra hästarna får. Det kan vara därför som han har varit lite dryg och galen den senaste veckan.. 
 Godmorgon

Godmorgon, nu ska jag alldeles strax åka till stallet. Ska väl göra det vanliga där, mocka osv och sen ska jag rida Tristan. Jag ska nog rida han på körbanan/ridbanan idag också, tar med kameran så det kanske kommer lite bilder senare! :)
 På väg till övik

Sitter i bussen på väg till solänget på trav, pappa har tre starthästar så jag följer med som hästskötare. Jag red Tristan innan vi åkte, jag red han på den nya körbanan/ridbanan på innerplan och det gick väl sådär. Han var ganska jobbig i galoppen och så men sen när jag travade av så var han ganska fin :)
Måndag

Idag har jag ridit Tristan dressyr på parkeringen och det gick väl sådär, han var ganska hård i munnen och lyssnade inte så jättebra. Jag red där en stund innan jag red upp i skogen och han var riktigt stark då, det känndes ungefär som att hålla i en tegelvägg eller nått för han lyssnade inte ett dugg. Imorgon blir det dressyr igen och jag ska byta bett då och se om han lyssnar bättre. 
 
Det som har varit bra idag är väl att sadeln har kommit så jag ska prova den imorgon. Det var ganska bra tajming eftersom pappa skulle upp till Skellefteå på trav idag! :) Och sen leder jag mountain horse cupen av d ponnysarna och mest poäng av alla kategorier så hoppas att det går bra på lördag :)
 Planering v.30

Tisdag: Dressyr
 
Onsdag: Dressyr
 
Torsdag: Långslingan?
 
Fredag: Lugn ridning, ev. skritta
 
Lördag: Tävling Vindeln, hoppar LB(mhpc) & LA
 
Söndag: Tävling Vindeln, hoppar LA
 Chuck

Chuck 2009 - 6 år
 
2010 - 7 år

Första tävlingen sen vi köpte han och sen han blev opererad och hade vilat ca 1-2 månader, därför var han så tjock där.

Debuterade LA med 4 fel
 
2011 - 8 år

Sista tävlingen
En av dom sista bilderna på han <3
 
Chuck 2003-2011Söndag

Idag har jag inte gjort så jättemycket, åkte till stallet vid 9 tiden tror jag och mockade några boxar. Sen gjorde jag inte så mycket mer, tog in alla hästar vid halv 2-2 tiden när det började regna och sen gick jag hem med Laban. 
 
Tristan fick vila idag, jag tog in han är jag tog in dom andra hästarna och borstade han efter att han hade torkat :) Imorgon ska han iallafall ridas, jag ska nog rida han lite dressyr då :)
 Varit ute på promenad

Har nyss varit ute på en lång promenad med Laban, jag tror att vi var ute i ungefär 1 timme.. Det var ganska jobbigt att gå så jag kommer nog att ha träningsvärk imorgon ;)

 

När vi gick förbi ett gäng kossor så morrade Laban på dom och på något sätt lyckades han ta sig ut ur halsbandet och börjadde springa hem, det var iallafall tur att han kom när jag ropade på han. Han brukar inte vara så bra på att lyssna..

 
Dagens ridpass

Ja vad ska man säga, det gick inte så jättebra iallafall. Han känndes seg, omotiverad och okoncentrerad så jag skrittade runt lillslingan och travade bara när det kom lite insekter. Avslutade med att rida lite grann på parkeringen och det gick väl sådär, jag skrittade, travade och galopperade en liten stund innan jag red hem igen och han lyssnade inte så jättebra, han sköt ut bogen i traven och var ganska stark i galoppen. 
 
Jaja, det måste väl gå mindre bra någon gång också. Bara att ta nya tag på måndag, imorgon får han vila :)
 Dagens planer

Godmorgon, nu ska jag snart åka till stallet. När jag kommer dit ska jag väl mocka och fixa det vanliga och sen har jag tänkt att rida Tristan, vet inte riktigt vars jag ska rida någonstans men jag tror bara att han ska få gå lite lugnt idag :)
 Hiss
Fredag

Imorse åkte jag till stallt vid 8 ungefär, när jag kom dit mockade jag några boxar och efter det så körde jag och pappa Torre och Lollo. Vi körde på rakbanan och det gick väl ganska bra, han låg på lite så jag fick lite ont i armarna och händerna men.
 
Efter att vi hade kört så red jag Tristan och han var ganska jobbig idag, jag red han först runt lillslingan och sen skrittade jag ett varv i sanden och sen red jag lillslingan hem igen. Han var seg ibörjan när jag red över stallbacken och sen fter att vi hade galopperat blev han mcket piggare och ganska strak, han lyssnade i så bra och skulle springa fort men annars gick det helt okej :)
 Dagens ridpass

Jag red Tristan nästan direkt efter att jag hade mockat, jag trodde att det skulle vara lite mindre djur om jag red tidigare för det var det för någon vecka sen men inte nu, det var ungefär lika mycket som igår när jag red mitt på dan och sen kom det världens hagel/regnskur och det höll på i några timmar så det var ju skönt att jag slapp rida i den haha ;)
 
Jag red han först lite lugnt runt lillslingan och sen tänkte jag ta några lunga vändor i backen men det blev bara en lång och en kort för det var så himla mycket insekter när jag skulle skritta ner så jag red hem istället. Hade egentligen bara tänkt att ta en liten lugn tur och sen backen men eftersom det knappt gick att skritta blev det lite hårdare än vad jag hade tänkt ;)
 Bilder Piteå del 3

Foto: Jennifer WettainenGodmorgon

Godmorgon, om en liten stund ska jag börja göra mig iordning och åka till stallet. Jag ha inga speciella planer idag men den blir väl att göra det vanliga, mocka, sopa gången, borsta hästar osv. Sen ska jag försöka rida Tristan ganska tidigt också så vi slipper lite insekter :)
 
Tristan när vi precis hade köpt han :)Onsdag

Idag åkte jag till stallet vid halv 8 som vanligt, nä jag kom dit mockade jag och gjode den vanliga. Sen körde jag och pappa Torre och Lollo på rakbanan och det gick väl bra, fast det dammade ganska mycket och skvätte grus så det var lite jobbigt!
 
Efter lunch red jag Tristan och han fick bara gå lite lugnt idag. Jag red han runt lillslingan fram och tillbaka i både skritt och trav men mest trav eftersom det var så mycket insekter ute. Imorgon ska jag nog rida ganska tidigt så vi slipper alla småkryp :)
 Tisdag

Idag har jag inte gjort så mycket, åkte till stallet vid halv åtta någongång och då mockade jag några boxar och borstade/duschade hästarna pappa hade kört och sen släppte ut dom i hagen när dom hade torkat. 
 
Det är väl det jag har gjort idag, Tistan fick vila så vid halv 4 tiden så tog jag in han och bortade osv och sen tog jag även in några andra hästar som skulle så inne!
 Bilder Piteå del 2

Foto: Charlotta WendelMåndag

Idag åkte jag till stallet vid halv 8-8 tiden och när jag kom dit så mockade jag några boxar och sen körde jag Torre bakom pappa när han körde en annan häst, jag har inte kört på typ 100 år och aldrig en storhäst men det gick väl bra. Vi körde runt långslingan och det kändes som jag skulle ramla av vagnen flera gånger men men.. 
 
Efter det så skrittade jag Tristan runt lillslingan, han tävlade ju i helgen så han fick bara röra på sig lite grann. Det var inte så kul att bara skritta i skogen, det var jättemycket småflugor och bremsar ute men det gick väl bra ändå!
 
Annars har jag inte gjort så jättemycket idag, bara packat upp sakerna vi hade med oss till Piteå och mockat i en hage så nu är dom värsta hagarna gjorda, skönt! :)
 
Nya favvo bilden!
Foto: Michelle Wik Film Piteå
Bilder piteå del 1

Foto: Michelle Wik Resultat Piteå

LA: 0+4 fel, vinst
Nollade i grunden och sen så rev vi ett hinder i kombinationen i omhoppningen, men rundan var väl helt okej och det var bara jag som kom till omhoppning så vi vann. Synd bara att bommen inte låg kvar för vi behöver nollorna.. 
Det var iallafall jättebra pris, vi vann ett regntäcke från amigo som kostade ca 700 :)
 
LA: 0 fel
I den här klassen red jag ganska lugnt, tog inte så snäva svängar men vi nollade och kom två utanför placering men rundan var bra. Men eftersom det var en ackumulator så räknas inte nollan, så klart han sätter nollan när den inte räknas..
 
LA: 4 fel
Den här rundan var också bra, han kändes lite trött men han hoppade ändå bra. Jag fick inte riktigt tillbaka han på en linje som var oxer räcke så han rev räcket men annars var rundan bra.  
 
Men den här helgen har varit riktigt bra, det är nog den bästa tävlingen på länge. Alla rundor har varit bra och Tristan har hoppat bra :) Filmer kommer senare!
 Bra dag

Idag har Tristan gått jättebra, hoppade först en LA och vi fick 4 fel i omhoppningen men det var bara vi som var nolla i grunden så vi vann :) Den andra LAn var en ackumulator och vi var nolla där men jag tog ganska långa vägar så vi kanske kom 2 utanför placering men han har gått jätte bra i dag :)
I Piteå

Godmorgon! Nu är vi på väg till stallet där Tristan står och fixa iordning han. Han har gått ute i hagen nu på morgonen så jag hoppas att han inte har smutsat ner sig allt för mycket. Tävlingarna börjar kl 9 så vi ska väl vara där då, idag hoppar vi 2 stycken LA :)
Fredag

Just nu är jag i stallet och jag har ganska nyss tagit in Tristan från hagen och om en stund ska jag duscha han så han är ren till helgen :) Sen innan vi åker så ska jag packa klart det jag inte har packat. Det mesta är packat, det är bara foder, hö osv kvar!
12 juli

Idag red jag Tristan ganska lugnt, jag började med att rida han en liten stund på parkeringen och ibörjan var han lite ofokuserad och lyssnade inte så jättebra men sen när han kom igång blev det bättre. Jag red en stund i trav innan jag galopperade och han var ganska fin i galoppen, han gick i en ganska bra fom och lyssnade ganska bra, han blev lite pigg men annars gick han bra! :)
 
Efter det så red jag upp i skogen och red runt lillslingan, jag travade en liten bit där innan han fick galoppera. Galopperade en liten stund i varje galopp och efter det fick han trava en bit och sen skrittade jag resten. Det blev ett ganska lung tur och han blev inge svettig :)
 
Annars har jag inte gjort så mcket idag, bara mockat, städat bussen, tagit in hästarna och borstat dom osv :)
 Torsdag

Godmorgon, om en stund ska jag åka till stallet och fixa allt där. Jag ska väl mocka så fort jag kommer dit och sen ska jag rida Tristan, jag ska nog först rida han lite på parkeringen och sen runt lillslingan :)
 
Jag ska även smörja och packa alla saker till tävlingen och sen ska jag också städa hästbussen..
 
Ja, nu vet alla vad jag ska göra idag ;) Ha en bra dag!

 
 
 
 Kommande tävlingar

Piteå 14-15/7
Försa dagen hoppar vi LA och LA (ackumulator) och andra dagen LA.
 
Vindeln 28-29/7
Vet inte vilka klasser än men iallafall en LB (sista omgången av MHPC)
 
Övik 2-3/8
Hoppar LB första dagen och LC och LA andra dagen 
 Dagen

Imorse åkte jag till stallet vid halv 8 som vanligt, när jag kom dit så mockade jag 7 boxar tror jag. Efter det tvättade jag vattenkopparna och torkade av "skynkerna" på täckeshängarna. Sen så sopade jag golvet i omklädningsrummet och skakade mattorna..
 
Efter lunch så red jag Tristan en sväng, han fick bara gå lite lugnt idag eftersom han gick i backen igår. Jag skritta och travade han lillslingan fram och tillbaka och det gick bra, han var lite seg i början men sen när vi kom in i skogen blev han piggare :) 
 Dagens ridpass

Idag red jag Tristan intervaller i backen och det gick bra. Jag började med att värma upp han lite lugnt runt lillslingan i alla gångarter. Ibörjan var han ganska seg så jag red lite ökningar och minskingar i trav så han skulle lyssa bättre och det gjorde han :) I galoppen var han också riktigt lung, han var lite stark men ändå lugn så det var jätteskönt.
 
Jag red 4 intervaller i backen, först red jag två långa i trav och sen två korta i galopp. Idag blev han inte alls lika svettig som förra gången jag red där men idag var det också mcket svalare. Vi hade ganska tur för precis när vi hade gått in i stallet började det regna!
 
Har bildbrist, måste fota lite nya bilder på Tristan snart..Tisdag

Om en stund ska jag åka till stallet, när jag kommer dit ska jag väl mocka och sen ska jag rida Tristan, det ser inte ut som om det är jättevarmt idag så det kanske inte är så mycket insekter ute :)

 

Jag tror att det blir så att jag rider Tristan intervaller i backen idag! :)

 
Tristan vill ha!

 Dagens ridpass

Idag red jag Tristan dressyr på parkeringen och det gick helt okej. Började med att skritta och trava på volter, serpentiner och andra krumelurer för att mjuka upp han ordentligt och så han skulle lyssna bra. Jag jobbade ganska mycket med att rida övergångar mellan trav-halt, trav-skritt osv och sen gjorde jag lite ökningar och minskningar och han lyssnade ganska bra :)
 
I galoppen var han ganska pigg, jag galopperade på volt och dom första varven var han ganska lugn och sen blev han lite stark och ville springa fortare. Efter att vi hade galopperat blev han lite jobbig och ville galoppera och skulle trava osv.. Efter en stund lungade han ner sig iallafall och då jobbade jag han lite i traven och sen skrittade jag hem :)
 Är i stallet

Nu är jag i stallet och jag har precis mockat klart! Nu ska jag ta in Tristan och rida han innan det blir för varmt, det blir nog lite dressyr idag:)
Svar på kommentar

Emma
Vad rider du på för bett skogen/dressyr/hoppning/ tävling osv?
 
Svar: Jag brukar variera bett ganska mycket när jag rider hemma. Jag rider just nu med tre olika bett hemma, ett vanligt två delat tränsbett, ett tre delat med fasta ringar, ett tre delat äppelbett och sen brukar jag ha hackamore på han ibland också när jag bara rider lite lugnt eftersom han kan bli ganska stark. 
 
När jag tävlar och tränar har jag ett tre delat bett med en platta i mitten, det är lite starkare än ett vanligt tre delat! 
 
 Söndag

Idag red jag bara Tristan lite lugnt, han gick ganska hårt igår så idag fick han bara skritta och trava runt lillslingan fram och tillbaka. Han lyssnade ganska bra och gick för det mesta i den formen jag ville, fast efter att vi hade travat en stund och skulle skritta så tänkte han galoppera ;) Efter det var han lite stark när vi travade eftersom han ville galoppera men annars gick han bra:)
 
Det var ganska svalt idag också så det var mycket mindre insekter, det var inga bremsar ute utan bara mygg/knott eller vad det nu är, så det var ganska skönt!
 7 juli

Idag har jag "jobbat" i stallet, när jag kom dit så mockade jag åt dom som hade stått inne på natten och sen red jag Tristan!
 
Det var ganska jobbigt att rida idag, det var jättemcket bräms och andra insekter ute så det gick knappt att skritta när vi hade kommit in i skogen.. Jag red iallafall först runt lillslingan och sedan red jag tre vändor i backen i galopp, det blev två långa och en kort. Han blev ganska svettig så jag travade och skrittade hem, imorgon får han nog bara ta det lite lugnt :)
 
Pappa åkte på trav efter lunch så då tog jag in alla hästar och borstade dom och sen fodrade jag dom också :)
 Skriv era bloggar

Vill ha några nya bloggar att läsa, skriv din blogg eller tipsa någon du tycker är bra :)
 Ny header

Idag när jag var sjuk passade jag på att göra en ny header, var så less på den förra! 
Tryck på F5 om ni inte ser den :)
 6 juli

Idag har jag inte hunnit göra så mycket än, jag har mest bara sett på tv, suttit vid datron lite och sen har jag varit ute och solat ett tag. Pappa är på trav idag och eftersom jag hade feber igår kände jag inte för att cykla till stallet så mamma ska skjutsa mig sen när hon kommer hem från jobbet! :) 
 
Connie och Chuck förra sommaren;)LB stöcke

Här är filmen från LBn i stöcke förra helgen, det var LB i grunden och LA i omhoppningen :)
 Sjuk..

Idag har jag inte gjort så jättemycket, åkte till stallet vid halv 8 och då mockade jag några boxar och sedan skrittade jag Tristan barbacka runt lillslingan. Jag hade först inte tänkt att rida han något idag eftersom jag är sjuk men jag skrittade med han en sväng iallafall. Efter det så gjorde jag inte så mycket, bara släppte ut hästarna som var körda och mockade efter dom. Efter lunch så skjutsade pappa hem mig och sen dess har jag bara vilat och sett på tv..
 
Imorgon vet jag inte riktigt om jag ska rida Tristan eller inte, det beror väl på hur jag mår :)
 
 Fler bilder från stöcke

Fotade av Victoria WirthOnsdag

Imorse åkte jag till stallet vid halv 8, när jag kom dit så mockade jag tre boxar och sens red jag Tristan vid halv 9 ungefär. Det är faktiskt ganska skönt att rida på morgonen, det var ganska svalt och inte så jättemcket insekter ute. Idag red jag han lillslingan fram och tillbaka och det gick bra, han var ganska pigg i galoppen men han lyssnade ändå ganska bra :)
 
Annars har jag inte gjort så mycket idag, fixade klart 1 hage och sen har jag hjälpt till med lite annat! Sen har jag blivit sjuk också, fick jätteont i halsen när jag var i stallet. Kanske är sen i lördags när jag var ute i regnet hela dagen..
 Ovisade bilder

Här kommer några ovisade bilder från Vindeln 15-16 juni! :)

 Tisdag

Idag har jag jobbat hos pappa och jag ska göra det hela juli tror jag, var tvungen att cykla dit för han skulle på trav och då hade jag varit tvungen att gå hem om jag inte hade cyklat. Men iallafall när jag kom dit mockade jag 5 boxar + Tristans och sopade gången, släppte ut tre hästar i hagen som pappa hade kört och sen krattade jag i en hage och tog ut 3 kärror hö därifrån.. Imorgon ska jag väl göra samma saker..
 
Red Tristan när jag var klar, jag red han i skogen lite lungt i skritt och trav och han blev ganska pigg när vi kom in i skogen. Han ville inte riktigt ta det lugnt idag för när vi hade skrittat och travat så tyckte han att det var dags att galoppera och då blev han lite pigg!
 Mot stallet

Godmorgon, nu ska jag alldeles strax åka till stallet. Ska börja jobba hos pappa nu och göra det i typ en månad eller något. Idag ska jag mocka boxar och sen mocka i hagarna, får väl se vad mer som jag måste göra. 
 
Ska rida Tristan lite lugnt också, det blir nog bara lite skritt och trav i skogen!
 16 år!

Idag har jag fyllt år, fick inte så mycket saker men jag behöver inte så mycket faktiskt :) Men jag fick ett presentkort på pegasus, ett presentkort på tegs hästsport som är en ny affär som ska öppna i början av augusti tror jag så det ska bli kul att se vad dom har :)
Sen fick jag 2500 kr och sen ska jag få en förstoring på Tristan men jag vet inte riktigt vilken bild vi ska ta!


Bloggdesigner

Anonym 
Gör du designer? Kn du göra åt mig och tar du betalt? Snälla svara! :D

Svar: Ja, jag gör bloggdesigner till andra gratis när jag har tid och lust! 

Dom senaste jag gjorde:
Isabella's

Lovisa's

HÄR finns andra jag har gjort! 
Måndag

Eftersom Tristan tävlade igår så skrittade jag bara med han en sväng i skogen idag, jag red inte så länge för det var typ en svärm med myggor/knott runt oss och Tristan tyckte att det var jättejobbigt och han var ganska irriterad över dom. Eftersom det har regnat så mycket så har det kommit så mycket myggor och andra kryp.. 
 
Efter att jag hade ridit så släppte jag ut han i hagen igen och sen så packade jag upp alla saker sen helgen, tvättade skydden osv :)
 Bilder - stöcke

Omhoppning LC
Omhoppning LB
Tristan blir alltid helt galen när han ska springa ärevarv, det går inte att hålla honom då..Stöcke dag 2

LC - 0+4 fel, 3a.
Det var en helt okej runda, det var ju bara LC så det kändes lätt! Nollade i grunden och sen tog jag en lite försnäv sväng till fösta i omhoppningen så han hann inte riktigt upp. Fick 4 fel men det var bara två som var nolla så jag blev 3a. Om vi inte hade rivit hade vi vunnit. 
 
LB - 0+0, vinst.
Mamma tyckte att vi skulle efteranmäla till LBn och det gick faktiskt jättebra, det var en a1:a och vi nollade grunden och sen omhoppningen också. Jag var den ända 0+0an så vi vann, bra avslut på dagen och skönt att det gick bättre än igår :)
 
Liiite pigg på ärevarvet ;)Välkommen till min blogg!
Jag heter Linda och jag är en 16-årig tjej som bor i Umeå. I nuläget har jag en D-ponny som jag tävlar i hoppning med, för tillfället tävlar vi upp till LA men siktar högre längre fram!

I min blogg kommer ni kunna läsa om min vardag, träningar, tävlingar och annat kul. Trevlig läsning!

Kontakt:
lindasoderholm@hotmail.se