Helt slut..

Kom hem från stallet för en stund sen och jag har ganska nyss ätit. Jag cyklade på till och från stallet idag och det var ganska jobbigt & benen värker. Det var väl inte bättre heller att det regna båda vägarna men som tur var så var det uppehåll medans jag red! 
 
 Tristan fick bara gå lite lugnt idag, jag red han runt lillslingan fram och tillbaka fast jag red på rakbanan istället för halva lillslingan. Lite svårt att förklara men hoppas ni fattar någorlunda ;) Som sagt så red jag ganska lugnt idag, jag skrittade och travade mest med han men på rakbanan fick han gå i en lugn galopp. Han var lite jobbig i galoppen idag, han var stark och lyssnade inte så jättebra. Men förutom galoppen så var han ganska fin, krävde inte så mycket av han att han skulle gå i form eller något eftersom jag red dressyr med han igår men han sökte sig ändå neråt så det var bra :)
 Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Välkommen till min blogg!
Jag heter Linda och jag är en 16-årig tjej som bor i Umeå. I nuläget har jag en D-ponny som jag tävlar i hoppning med, för tillfället tävlar vi upp till LA men siktar högre längre fram!

I min blogg kommer ni kunna läsa om min vardag, träningar, tävlingar och annat kul. Trevlig läsning!

Kontakt:
lindasoderholm@hotmail.se