Hästar jag har haft del 1

Har lite bloggtorka så jag tänkte ta och berätta lite om hästarna jag har haft. Jag tar dock inte med dom 2 första eftersom jag inte minns så mycket av dom men den ena var iallafall en shettis och den andra ett tjurigt russ..
Det kommer att komma upp i 2 olika inlägg annars blir det så jobbigt att läsa :)
 
Indy f.1992
Vi köpte Indy våren 2006 när jag var 10 år och han var en riktig läromästare. Vi började tävla under sommaren och det gick bra, jag tror att vi vann på andra eller tredje tävlingen. Vi tävlade mest LC-LB men också några LA och vi var kvalade till MSV men vi startade det aldrig för jag blev för lång för han. Våran största merit var i övik när vi vann ett meetingpris som var en resa till Irland och dublin horseshow. Vi vann 4a av 6 klasser och kom 3a i en :) Vi kom också 2a i både hopp- och dressyr DM 2009, vann en acbd-cup och hippson cupen i LC. Vi vann iallafall ganska mycket och det är nog med Indy jag har mest vinster och rosetter med. Vi sålde Indy ibörjan av 2010 och han är nu pensionär :)
 
 
Golden Shadow (skuggan) f.1997
När jag började växa ur Indy så började vi leta efter en c ponny, vi var bara och provred en och det kändes bra med han så vi köpte Skuggan i november 2007 tror jag. Han hade tidigare tävlat MSV med bra reslutat och vi tränade på under vintern och han fick bra lovord av bl.a Marianne Heed. I februari 2008 började vi tävla och i april tävlade vi LA med bra resultat. Vi var med i elitlaget en omgång och i maj var vi färdigkvalade till MSV. Vi hann tyvärr aldrig tävla det, våran sista tävling var i maj 2008 efter det blev han halt och det blev inte bättre. Han var halt i lite mindre än ett år på olika ställen och i april 2009 blev han utdömd. Det var väldigt tråkigt för han var en himla fin ponny!
 
Med ägaren före mig.
Haha snyggt med luvan, tur att man har bättre smak nu.. ;)Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Välkommen till min blogg!
Jag heter Linda och jag är en 16-årig tjej som bor i Umeå. I nuläget har jag en D-ponny som jag tävlar i hoppning med, för tillfället tävlar vi upp till LA men siktar högre längre fram!

I min blogg kommer ni kunna läsa om min vardag, träningar, tävlingar och annat kul. Trevlig läsning!

Kontakt:
lindasoderholm@hotmail.se