Gårdagens ridpass

Igår red jag Tristan dressyr på ridbanan och det gick helt okej, mycket bättre än senaste gången iallafall. Jag började med att skritta han en stund på långa tyglar och sen jobbade jag han lite i skritten och när han kändes bra så började jag trava. I traven var han ganska lugn, han lyssnade ganska bra men ändå inte så bra, lite svårt att förklara ;) Han var lite stel i högersidan och lite svårare att få igenom där men efter en stund blev det mycket bättre. 
 
Jag red mest runt fyrkantspåret, gjorde volter, åttor, skänkelvikningar och några serpentiner och jag gjorde ganska mycket halvhalter och halter från både trav och skritt så han skulle lyssna på mig. När jag tyckte att han kändes bra i traven avslutade jag med att galoppera, han var lite spändare i höger varv och ville inte riktigt slappna av men efter en stund så fick jag han faktiskt att gå i en lugn galopp och då bytte jag varv och tog den andra galoppen. 
 
Bild från när jag provred han!Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Välkommen till min blogg!
Jag heter Linda och jag är en 16-årig tjej som bor i Umeå. I nuläget har jag en D-ponny som jag tävlar i hoppning med, för tillfället tävlar vi upp till LA men siktar högre längre fram!

I min blogg kommer ni kunna läsa om min vardag, träningar, tävlingar och annat kul. Trevlig läsning!

Kontakt:
lindasoderholm@hotmail.se