Fredag

Hej på er, jag har ganska nyss kommit hem från stallet och så därför har uppdateringen varit lite låg idag. Jag for dit direkt efter skolan och kom hem nyss så jag var där ganska länge. Det är trav ikväll så jag blev där lite längre än vanligt, jag och Bubbe var uppe på stallfiket och åt och sen gick jag på shoppen och där köpte jag en flaska med någon slags pälsglans fast det är inte riktigt samma sak som det!
 
Innan det så red jag Tristan, jag red han runt lillslingan lite lugnt och det gick helt ok. Han var lite ofokuserad och tittade på massa saker men det spöregnade i princip så det var väl inte så konstigt. Jag red han på hackamoret och det gick väl ganska bra, han blev lite stark i galoppen men han ville väl inte vara ute i regnet så länge ;) 
 
Efter att jag hade ridit så duschade jag han så han är ren till imorgon och sen så smörjde jag allt och packade så jag hoppas att allt är med nu, ska ta och packa mina saker ikväll och sen är nog allt packat :)
 Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Välkommen till min blogg!
Jag heter Linda och jag är en 16-årig tjej som bor i Umeå. I nuläget har jag en D-ponny som jag tävlar i hoppning med, för tillfället tävlar vi upp till LA men siktar högre längre fram!

I min blogg kommer ni kunna läsa om min vardag, träningar, tävlingar och annat kul. Trevlig läsning!

Kontakt:
lindasoderholm@hotmail.se